nuffnag

Tuesday, October 4, 2011

segmen: Mari berkenalan

Assalammualaikum..

Sejak 2 menjak ni NurulFarhanCrafts rajin bebeno nak join segmen sana sini kan..almaklum la follower kami seciput yo..hahaha

Kali ni kami nak join segmen mari berkenalan :)

  

Korang nak join jugak? meh tekan kat sini
tarikh tutup 15 Oct 2011
Mari kenal2 di alam maya :D


15 comments:

Mama Afifi said...

salam, thank you join segmen saya...follow sini...

Mama Afifi said...

Mira, ada sesuatu untuk Mira sebab Mira terpilih jadi my 100th follower...tgk sini http://halimbalqis.blogspot.com/2011/10/entry-khusus-untuk-follower-ke-100.html

mira said...

da tgok da..thanks sgt mama afifi..xsgka kite^^ hihi~

P U C A T said...

rasa mcm nak join jgk..huhu

P U C A T said...

rasa mcm nak join jgk..huhu

ctie anis said...

singgah dari segmen yg same..

http://sweetctie.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html

salam perkenalan.. :)

PCL said...

Assalamualaikum, jom saling mengenali..PCL singgah dari segmen sama, jemput datang ke blog sy.

mira said...

pucat: join la..best ;)

ctie anis: slm perkenalan. sy da follow awk :)

pcl: slm perkenalan. da follow awk jgk ;)

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dr segmen yg sma..
done follow u..
salam knl.. :))qcg

mira said...

eyla: thanks eyla..slm prkenalan jgk :)

nanakimie said...

singgah dari segmen yg sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/10/segmen-mari-berkenalan.html

salam kenal..^-^

mira said...

nanakimie: slm prkenalan jgk ;)

fifipinky said...

salam..
sggah dari segmen yg same..

suda follow awk...
salam kenal:-)

mira said...

fifipinky: thanks.salam prkenalan jgk :)

Arra said...

dari segmen sama...>_<